Bubblica

Bubblica’s mobiele zeepbellen straattheater brengt uw evenement tot leven!

Met de straattheater act van Bubblica brengen wij op onze unieke manier uw fantasie op hol. Laat u betoveren door de ongrijpbare realiteit van dit tijdloze spektakel!

De show is een zeer geschikte aanvulling op uw feest, festival, (bedrijfs-) evenement, bruiloft, en alle andere speciale gelegenheden. Wij bieden vermaak voor grote en kleine groepen mensen, jong en oud.

 Tijd krijgt een ander perspectief, ruimte wordt op speelse wijze bespeeld, even lijkt de wereld alleen maar te bestaan uit de ongrijpbare schoonheid van de zeepbellen.

Bubblica zeepbellen straattheater

Het verhaal achter het straattheater

In een ver, ver zonnestelsel, bevindt zich een planeet gehuld in een zeepbel. De bewoners van deze planeet, van het ras Creatura Bubblicea, hebben hun gehele leven de taak deze zeepbel in stand te houden.

    Als deze bel kapot zou gaan, zou leven op deze planeet onmogelijk zijn.

In de afgelopen eeuwen is een van de basisgrondstoffen van het sop schaars geworden. Een aantal van de Bubblicei werden door de belangrijksten van hun planeet op expeditie gestuurd. Op zoek naar een specifiek materiaal om hun atmosfeer mee te beschermen. Decennium na decennium, lichtjaar na lichtjaar, reisden zij. Iedere planeet die zij tegenkwamen deden zij aan. Over de tijd verbeterden zij hun techniek, en reisden vaak af terug naar huis om hun ontdekkingen te demonstreren. Maar keer op keer moesten zij verder op zoek.
Het onderzoeksteam van Bubblica hoopt hier op aarde een doorbraak te maken. Zouden zij vinden wat zij zoeken?

Bubblica zeepbellen straattheater op Heel Nijmegen Plat 2013

Wij maken samen met u een bellenblaas show

Wilt u een aangepaste show boeken? Kijk hier, of neem contact met ons op voor meer informatie.